FITA. Jarvakandu email turnaments
Latvijas loka šāvēju forums / Forum of Latvian Archers :: Kalendārs - sacensības un citi notikumi / Calendar - competitions and other events :: Notikušie pasākumi, Sacensību rezultāti / Past Events, Results of Competitions
Lapa 1 no 3 • Share •
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3 
FITA. Jarvakandu email turnaments
http://www.wix.com/siretluik/open#!vstc5=latvian
Info šeit. Tradīcija jau ir piedalīties un parādīt kāda Latvija ir lokšaušanas zeme. Kā daram šogad?
J.
Info šeit. Tradīcija jau ir piedalīties un parādīt kāda Latvija ir lokšaušanas zeme. Kā daram šogad?
J.

Janis Apsitis-
Vecums: 30
Es esmu no: Riga, Jurmala
Klubs: Amazones
Šauju ar: Hoyt Formula RX 27" + Hoyt F4 Long-40#
Piereģistrējos: 21.05.08
Postu skaits: 779
Re: FITA. Jarvakandu email turnaments
Es esmu par. Man šķiet šie ir forši matči. Un pie tam vēl nav jāmaksa dalības maksa.
Bet no otras puses ta jau šajā laikā posmā ir pieteikami daudz sacensības.....
Bet no otras puses ta jau šajā laikā posmā ir pieteikami daudz sacensības.....

LuckyFOX_Marina Rjabkova-
Vecums: 31
Es esmu no: Rīga
Piereģistrējos: 11.07.09
Postu skaits: 296
Nu neviens jau neliedz nosūtīt piemēram rīga open rezultātus. tas ir pavisam atbilstoši nolikumam.

Janis Apsitis-
Pēc nolikuma tur var sūtīt jebkurus rezultātus, kaut mājās šauj
Ja sākšu fantastiskā veidā līdz 22.01. kaut cik ciešami šaut, piedalīšos
Ja sākšu fantastiskā veidā līdz 22.01. kaut cik ciešami šaut, piedalīšos

JR-
Vecums: 3
Piereģistrējos: 22.08.11
Postu skaits: 889
Šeit nemaz nevajag normāli šaut. Šeit tik daudzi atsūta savus rezultātus, ka iespēja palikt pavisam skumjā vietā, ir pavisam maza. Tā kā tik uz priekšu. Un tā kā rezultātu var pats reģistrēt internetā - viss uz katra paša sirdsapziņas.

Janis Apsitis-
Manuprāt, šmugulēt var tikai tie, kuri nav nevienā klubā, jo savā klubā tāpat visi +/- zin kā kurš šauj 

JR-
Tas nebija aicinājums šmurgulēt. Jo to es uzskatu par kko nereāli nožēlojamu. Lai gan ir aizdomas, ka iepriekšējos gados dažs labs mūsu dienvidu kaimiņzemes tēvainis mēdza diezgan sagrēkoties :-)

Janis Apsitis-
Tas bija komentārs par "viss uz katra paša sirdsapziņas" 

JR-
Janis Apsitis rakstīja:Tas nebija aicinājums šmurgulēt. Jo to es uzskatu par kko nereāli nožēlojamu. Lai gan ir aizdomas, ka iepriekšējos gados dažs labs mūsu dienvidu kaimiņzemes tēvainis mēdza diezgan sagrēkoties :-)
Tieši tā!!!
Un izcūkāt tiešām labu pasākumu!!!
Padomijas laikos bija strikti: tādā un tādā datumā, visas federācijas rīko sacensības un tad sūta rezultātus cits citam. A tas kas notiek pēdējos gados ir vienkārša d****nās!!!
Un izcūkāt tiešām labu pasākumu!!!
Padomijas laikos bija strikti: tādā un tādā datumā, visas federācijas rīko sacensības un tad sūta rezultātus cits citam. A tas kas notiek pēdējos gados ir vienkārša d****nās!!!
P.S.Kā gadījies, kā ne, tieši vakar spriedām - nez kas bāleliņiem igaunīšiem noticis... Nez kur viņu mailmačš pazudis... Es savu nostāju jau esmu paudis šai Forumā sakarā ar IFAA mailmaču!
Bet nu katram ir tiesības darīt kā grib.P.S.2.Tiem kas uztraucas, ka viņa rezultāts nebūs pietiekoši augsts, varu iedrošināt - viss būs oki doki, vienalga kādu vietu ieņemsi, atkal kādi pirmie 50 atteiksies braukt uz finālu un beigu beigās piedāvās braukt vienalga kam, ka tik atbrauktu kāds!!!
90m 303
70m 329
60m 340
50m 327
30m 355
70m Round 641
60m Round 678
25m
18m 583

Eduards Lapsiņš- Moderator
-
Vecums: 51
Es esmu no: Babītes pagasta
Piereģistrējos: 08.02.08
Postu skaits: 3458

Jeeej, pirmais raunds nosūtīts.

Olestas-
Vecums: 27
Šauju ar: Samick Agulla Riser + Athlete FoOm Glass Limbs
Piereģistrējos: 29.10.10
Postu skaits: 219
Janis Apsitis rakstīja:Nu neviens jau neliedz nosūtīt piemēram rīga open rezultātus. tas ir pavisam atbilstoši nolikumam.
Kā mēs visi zinām, tad RIGA OPEN notika 7.janvārī, bet nolikumā rakstīts, ka I posms ir no 13. janvāra līdz 22. janvārim.
Tā kā nederēs viss tie rezultāti tiem, kuri vēlas piedalīties šajā sacensībās. BET. Kurš gan viņus pārbaudīs..

Anete.-
Vecums: 20
Es esmu no: Kūrortpilsētas
Piereģistrējos: 29.11.09
Postu skaits: 61

Anete. rakstīja:BET. Kurš gan viņus pārbaudīs..
sirdsapziņa...

saprotu, ka var sūtīt sacensību rezultātus, bet kāds prieks no tā. Man šajā padarīšanā patīk tas, ka piespiež sev uztaisīt savas personīgās sacensības. Tas ka citi tur šmugulē vai ne, tā ir viņu darīšana un uz viņu sirdsapziņas. Imho tas ir vairāk sabiedrisks pasākums nekā sacensība. Komunikācijas uzlabošanai ar kaimiņiem.

JānisS- Admin
-
Vecums: 29
Šauju ar: Rudzubisi
Piereģistrējos: 08.08.08
Postu skaits: 566
Tieši tā. Jo vismaz Jarvakandieši no visiem igauņiem tomēr apmeklē gandrīz visas mūsu sacensības. Un kaut vai šī vien iemesla dēļ - es domāju, ka arī mums ir jāpiedalās viņu sacensībās. Sevišķi tad, ja tas paģēr vien nosūtīt godīgi izšautu rezultātu. Tā kā uz priekšu.

Janis Apsitis-
Mazs papildinājums..
If longbow & barebow archers want to participate, then they can shoot in recurve division.
Es domāju, ka kāds ar mežoņu loku, iespējams, varētu sastādīt labu konkurenci kādam, kurš šauj ar olimpisko. Un šis ir bez sarkasma.
If longbow & barebow archers want to participate, then they can shoot in recurve division.
Es domāju, ka kāds ar mežoņu loku, iespējams, varētu sastādīt labu konkurenci kādam, kurš šauj ar olimpisko. Un šis ir bez sarkasma.

Anete.-
Vecums: 20
Es esmu no: Kūrortpilsētas
Piereģistrējos: 29.11.09
Postu skaits: 61

Māris- Moderator
-
Vecums: 21
Es esmu no: Rīga,Jugla
Šauju ar: Hoyt GMX 25" + TX990 Medium 38#
Piereģistrējos: 21.02.08
Postu skaits: 488
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3 
Latvijas loka šāvēju forums / Forum of Latvian Archers :: Kalendārs - sacensības un citi notikumi / Calendar - competitions and other events :: Notikušie pasākumi, Sacensību rezultāti / Past Events, Results of Competitions
Lapa 1 no 3