grāmata par medībām ar loku
Latvijas Loka šāvēju forums / Forum of Latvian Archers :: Dažādi / Various :: Virtuālā darbnīca, tehniska informācija / Virtual workshop, technical information
Lapa 1 no 1 • Share •
Re: grāmata par medībām ar loku
Varbūt es neko neprotu, bet man parādīja tikai vienu lapas pusi un piedāvāja apšaubāmas lejupielādes vēl pie tam par maksu. 
Kāda jēga no maksas informācijas, ja to pašu un daudz vairāk var atrast bezmaksas gan literatūras, gan video formātā.

Kāda jēga no maksas informācijas, ja to pašu un daudz vairāk var atrast bezmaksas gan literatūras, gan video formātā.

Beastly-
Dzīvoju : Tukums
Šauju ar : Tradicionālo (Instinktīvi)
Piereģistrējos : 29.06.13
Postu skaits : 39
Nu ko, ja ar angļu valodu ir uz jūs un kopā salikt var tikai vārdus "Coca Cola" un "free", tad jādzīvo, kā ir. Uzmanīgs lasītājs vienmēr lapā pamanīs neuzkrītošus uzrakstus tipa slow download (free) vai tml un aizvērs ciet liekās reklāmas.
Pēdējo reizi labojis Jancs Piektdiena 24 Janvāris 2014, 09:54; labots 3 reizes (Reason for editing : līkas rokas)
Jancs rakstīja:Nu ko, ja ar angļu valodu ir uz jūs un kopā salikt var tikai vārdus "Coca Cola" un "free", tad jādzīvo, kā ir. Uzmanīgs lasītājs vienmēr lapā pamanīs neuzkrītošus uzrakstus tipa slow download (free) vai tml un aizvērs ciet liekās reklāmas.
Neesmu gluži uz Jūs.

Vienkārši ja man sāk mest kaut ko ārā un antivīruss sāk brīdināt par potenciālajām briesmām, es nemaz nemēģinu veikt apšaubāmas lejupielādes. Izksatījās, ka tā ir kārtējā "bezmaksas lejupielāde" par kuru Tev tā pat beigās pieprasa samaksu.

Esmu nepacietīgs, man vajag lai ar vienu klikšķi notiek lejupielāde.

Beastly-
Dzīvoju : Tukums
Šauju ar : Tradicionālo (Instinktīvi)
Piereģistrējos : 29.06.13
Postu skaits : 39
Beastly rakstīja:Esmu nepacietīgs, man vajag lai ar vienu klikšķi notiek lejupielāde.
Šeit tavam AV nevajadzētu būt paranojai: http://www.amazon.com/Shooters-Bible-Guide-Bowhunting-Todd/dp/1620878127
Tiesa, tur nepacietības nodoklis jāmaksā.
JR-
Dzīvoju : Rīga
Klubs :
Šauju ar : Hoyt PowerMax 50#
Piereģistrējos : 22.08.11
Postu skaits : 996
Neiedomājos - man uz linux ļoti daudzi no winowistu priekiem kā vīrusi, VB skirpti un mtl jaukumi neman nefunciklē, tālab gandrīz neko no tā (+ vēl piepalīdz NoScript pļugins) neredzu.
Tajā pašā saitā:
* Deer & Deer Hunting's Guide to Better Bow-Hunting
* Hunting with the Bow & Arrow
Saits ir tāds kārtīgs ārpus likuma perēklis, visa kā tur ir gana
Uz linkiem klikšķiniet uz savu atbildību.
* Deer & Deer Hunting's Guide to Better Bow-Hunting
* Hunting with the Bow & Arrow
Saits ir tāds kārtīgs ārpus likuma perēklis, visa kā tur ir gana

JR-
Dzīvoju : Rīga
Klubs :
Šauju ar : Hoyt PowerMax 50#
Piereģistrējos : 22.08.11
Postu skaits : 996
Latvijas Loka šāvēju forums / Forum of Latvian Archers :: Dažādi / Various :: Virtuālā darbnīca, tehniska informācija / Virtual workshop, technical information
Lapa 1 no 1